× Forum for the GPXTrackMap Content Plugin for Joomla! 2.5 and 3.x

need help

fingeradmin replied the topic: need help

3 months 1 week ago

Hello again,

it's working now on your https site.

In the Beta2 version there was a stupid typo in the default paths to the .js files, it read:

/plugin/content/gpxtrackmap...

but it should read:

/plugins/content/gpxtrackmap...

...sorry 'bout that :S

I have attached a corrected version (Beta3) for other users to try.

(@Ahmed: you don't need to install this, it's already fixed in your installation.)

cheers, Frank

File Attachment:

File Name: plg_conten...eta3.zip
File Size:438 KB

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

fingeradmin replied the topic: need help

3 months 1 week ago

Hello,

i just wanted to have a look, but it seems you have removed or unpublished the article.

You can send me the access details to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

( don't post them here, this is a public forum! B) )

cheers, Frank

Please Log in or Create an account to join the conversation.

dada replied the topic: need help

3 months 1 week ago

dear

kindly i followed your insctruction after uninstalling the old version i instaled the received one but i am getting an empty page in both chrome and firefox.

please can i send you my access details here or on your email to have a deep look ?

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

fingeradmin replied the topic: need help

3 months 1 week ago

Hello Ahmed,

the problem is that your site is using https, while the OpenLayers script is on a non-https-server.

In Chrome or Firefox, you can hit F12 to see the developer tools. That will show you the error message (i have attached a screenshot of it).

I am just preparing a new release of my plugin that includes the OpenLayers script and installs it locally on your server, so it should also work on https.

Can you install the new Beta version from the attachment and see if that works?
(you may have to uninstall the currently installed version first)

cheers,
Frank

Attachments:
Last Edit: 3 months 1 week ago by fingeradmin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

dada created the topic: need help

3 months 1 week ago

dear

dear

kindly my issue is my position is not displaying on the map as you can observe in the link below : www.alsoukk.com/search-on-map
all is right as i read in your document but the issue still exist.

and the issue exist also when i tried to integrate it with another component that use openstreeet map but i can not get any result.

please i will be hapyy to send you my access details but i don't know if it's secure to write it here.

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum