× Forum for the GPXTrackMap Content Plugin for Joomla! 2.5 and 3.x

speed

krad replied the topic: speed

6 years 9 months ago

Thanks.
It runs.

Bernd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

fingeradmin replied the topic: speed

6 years 9 months ago

Hello Bernd,

first of all, make sure you are using a Layout Template that has the %SPEEDDIAGRAM% placeholder in it. Try Template #6, that has the "full package" of all the information the plugin can read from your GPX files.

The next thing you should check is if your GPX file has timestamps in the trackpoint tags - without those timestamps, the plugin can not calculate the speed, thus no speed diagram.

Good luck!

cheers, Frank

Please Log in or Create an account to join the conversation.

krad replied the topic: speed

6 years 9 months ago

Hello,

i started with the plug in a few days ago.
It's look very good.
And the first question for the speed diagramm:
After upload of some tracks
the speed diagramm is not displayed.
I can#t found the failure.
See attached screenshot

Thanks for the plug in and your help
Bernd

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

sergio replied the topic: speed

7 years 2 months ago

that's the smoothing of the track
indeed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

fingeradmin replied the topic: speed

7 years 2 months ago

Hi Sergio,

ok, your layout template looks good. So this is not the cause.

It could have to do with the "smoothing" of the track - your speed diagram looks "over-smoothed" compared to mine. Can you try the parameters in the attached screenshots and see if that makes a difference? (look out if you have used presets, or have set those parameters in the invocation code)

It seems you have included the track three times with different layouts, so especially look for the third one.

I think this may have to do with your problem because my settings report 1:28h as Pause time, while yours show 0:59, and also some of the other values are different. (This is normal if you use different settings for the Smoothing Filter, but if you apply to much smoothing you can get unuseable results).

cheers, Frank

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

sergio replied the topic: speed

7 years 2 months ago

my problem

my template

<tr height="1">
<td style="text-align: center;">
<ul>
<li>vitesse maximale</li>
</ul>
</td>
<td>%MAXSPEED-KMH% km/h</td>
 
 
</tr>
<tr height="1">
<td style="text-align: center;">
<ul>
<li>vitesse&nbsp;maximale en montée</li>
</ul>
</td>
<td>%MAXSPEEDUP-KMH% km/h</td>
 
 
</tr>
<tr height="1">
<td style="text-align: center;">
<ul>
<li>vitesse&nbsp;maximale en descente</li>
</ul>
</td>
<td>%MAXSPEEDDOWN-KMH% km/h</td>

Last edit: 7 years 2 months ago by sergio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum